Hoteli/restorani

Ako još niste bili tamo vrijeme je da odete

lifeX.hr

plesacice

Volite li vatreni Brazil? Ma tko ne voli. Za doživljaj ove posebne zemlje ne morate otići na drugi kontinent, dovoljno je samo doći u Zagreb u restoran Rodizio do Brasil.  Uz vatrene samba plesačice, najbolje specijalitete sa churrasco žara i vrijedna nagradna igra  slavio se prvi rođendana ovog restorana.

Najveća njegova  atrakcija zasigurno je rodizio – tradicionalan način posluživanja hrane sa churrasco žara kojeg možete jesti po principu all you can eat. Meso, povrće ili morski specijaliteti nabodeni na mačevima polako se peku iznad vatre, poslužuju na sabljama i doslovno tope u ustima.

Za pripremu novih kulinarskih recepata sa žara tu je rođendansku večer bio zadužen chef Hallan Jones Ferrari koji je sve oduševio svojim specijalitetima – goveđim vratom koji se peče oko pet sati, a dodaje mu se jedino sol, zatim goveđim odreskom s paprom te piletinom koja se zajedno s paprikom marinirala 24 sata.

„Član ove Rodizio do Brasil obitelji postao sam prije tjedan dana i zajedno ćemo pokušati biti još bolji. Jako volim svoj posao, on je cijeli moj život. Svakom komadu mesa pristupam s jednakom strašću i to je jedina tajna, naprosto moraš voljeti to što radiš“, rekao je chef Hallan Jones Ferrari.

„Hrana i atmosfera u ovom restoranu su sjajni, oduševljena sam! Sviđa mi se to što dolazi u slijedovima tako da imaš priliku sve isprobati, a onda bi mogao još jednom ponoviti. Plesačice su prekrasne, sve je šareno i veselo, baš kako i zamišljam Brazil“, rekla je glumica Mirna Medaković.

„Hrana je izvrsna, a atmosfera luda i vesela. Oduvijek sam imala želju otići u Brazil, a evo sad je Brazil došao u Zagreb“, oduševljeno je rekla pjevačica Ivana Banfić.

Uz više od deset vrsta mesa u Rodizio do Brasilu na raspolaganju vam je i bogat izbor priloga i salata s izdašnog buffet bara koji se također mogu jesti u neograničenim količinama, te deserti poput ananasa pečenog na žaru ili pohanih banana.

Sve prisutne zabavljale su i uz zarazne latino ritmove na ples mamile samba plesačice, a počela je i vrijedna nagradna igra koja traje do 15. siječnja, a u sklopu koje dvoje sretnika mogu otputovati u daleki i egzotični Brazil. Sve što trebate je uslikati selfie u restoranu, obavezno napisati #putujuBrasil2 te čekati objavljivanje pobjednika. Sretno!

brasil rest brasil

 

http://rodizio-brasil.com/hr/

Facebook fan page

 

Fotografije Nikola Zoko

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori