Interier

9 načina da napunite prostor dobrim vibracijama

lifeX.hr

burning-sage

Vrijeme je čišćenja od svega i svačega. Osim što smo svi na nekim dijetama i detoksikacijama, ne zaboravite da i prostor u kojem boravimo treba energetski očistiti.

U naš dom trebamo unijeti vibracije viših frekvencija kako bi nadvladali negativne vibracije. Vjerujem da bez obzira koliko ste duhovni ili ne, sjećate se još iz srednje škole zakona u fizici koji kaže da energija ne može nestati već  može transformirati iz jednog stanja u drugo. Teorija relativnosti Alberta Einsteina pokazuje da je masa oblik energije, odnosno da se masa i energija mogu međusobno transformirati jedno u drugo.

Htjeli priznati ili ne, oko nas sve je energija, stoga je i vaš dom pun energije koju treba pročistiti i unijeti dobre vibracije.

A kako ćete to napraviti?

1. Zapalite kadulju ili tamjan

Paljenje  kadulje briše neželjene energije iz sobe i unosi  visoke vibracije. Sa zapaljenim štapićem od kadulje pređite po cijeloj kući,uđite u svaki kut i mašite s njim u smjeru kazaljke na satu. pri tome imajte samo pozitivne misli, a možete pozvati i anđele da zaštite prostor. To ćete napraviti tako da vizualizirate kako prosipate zlatnu boju svuda oko vašeg doma.

2. Odbacite sve stvari koje ne koristite

Svakih nekoliko mjeseci bilo bi dobro odbaciti sve ono što smo nakupili u stan. Kao ljudi skloni smo prikupljati sve i svašta, hrpe stvari koje nam nikada neće trebati. Gomilati te stvari u domu gdje boravimo samo blokiramo energetski protok.  To može biti super i terapeutski, tako se možemo osloboditi povezanosti za materiju i postati slobodniji.

Dodatni savjet: možda će biti lakše to učiniti tijekom mlađaka kada je lakša energija.

3. Svjetiljke od himalajske soli

Boja roza/narančasta utječe na nas i fizički i emocionalno. Ona nam daje osjećaj sigurnost. Svjetlo je dobro za naš živčani sustav, bubrege i mjehur. Ova svjetiljka također pušta čestice negativnih iona. To je jednostavan i vrlo učinkovit način  čišćenja  zraka.

4. Pjevanje i plesanje

Napunite prostor svojom radošću, pjevajte i plešite kroz svoj dom. Neka vam se tijelo prepusti ritmu slavlja vlastite duše i tom veličanstvenom strašću prema životu.

5.  Svijeće od pčelinjeg voska

Pčelinji vosak daje  umirujuće duboko- žuti sjaj. Tako smanjuje stres i donosite dobar osjećaj. Istovremeno i ovdje se stvaraju negativni ioni koji čiste prostor. Osim toga, pčelinji vosak miriše nevjerojatno. To je tako privlačan miris, suptilna slatkoća meda puni sve mirom.

6. Meditacija

Meditacija ne samo da će vas napuniti pozitivnom energijom već dobrim vibracijama puni i prostor oko vas. Toliko je već istraživanja napravljeno i dokazano da meditacije pomažu u liječenju mnogih bolesti, uvelike otklanjaju stres i donose mir. Nikako ne smijemo zaboraviti da naše misli, pogotovo riječi imaju svoje vibracije, pa stoga pazite koje energije odašiljete u prostor oko vas.

7. Eterična ulja

Eterična ulja su jedan od najboljih načina da prostor oplemenite svježim i poticajnim mirisima i dobrom energijom. Svako eterično ulje ima svoje osobine i karakteristike, a možete ih odabrati na temelju raspoloženja. Slatka naranča, limun i grejp su vrlo motivirajući. Lavanda i tamjan djeluju umirujuće i odlični su za opuštanje i olakšanje od stresa.

8. Zvuk gonga i tibetanskih zdjela

Ako nikada niste bili na gong kupki, poklonite si to iskustvo. Ako možete nabavite si za doma mali gong ili tibetansku zdjelu i njihovim zvukom unesite pozitivne vibracije u svoj dom.

9. Svom prostoru podarite ljubav

Ove vibracije žive u zidovima, u biljkama i udisaja svakog ljudskog života. Volite svoj prostor i širite energiju ljubavi, neka se njom napuni svaki atom prostora i vibrira tom božanskom energijom koja će biti najveća zaštita koju itko može zamisliti.

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori