Životne spoznaje

7 znakova koje vam ukazuju na to da ste na pravom putu

lifeX.hr

svemir

Vrlo često je teško znati jesmo li ili nismo na pravom putu, putu na kojem ćemo ostvariti svoje snove. Kada trebamo donositi odluke često tražimo neki znak, malu pomoć koja bi nam pokazala koračamo li u pravom smjeru. Ukoliko ste doista tamo gdje trebate biti svemir će vam to i pokazati, vi samo trebate biti svjesni i znati čitati poruke koje stižu.

Ovo su 7 vrlo uobičajenih znakova koje vam ukazuju na to da ste na pravom putu i da bez obzira na nedaće nastavite hrabro dalje.

1. Često vidite broj 111 ili 1111 ili 11:11 
Bez obzira na način kako će vam se ovi brojevi prikazivati, znajte da su vrlo moćna komunikacija kojom nam anđeli potvrđuju da su tu i da je sve dobro. Ovo su brojevi koji nas potiču da budemo odvažni jer su se stvari poravnale i sve je kako treba. To je prekrasan znak usklađenosti i poruka koja potvrđuje  da ste ‘u toku’.

Možda ćete vidjeti sat na 11:11 ili uočiti registarske tablice sa 1111,  ili cijena namirnice koju kupujete biti će 111,00 kn. Što god bilo recite  ‘hvala’ u svom srcu kao bi potvrdili duboku vezu koju imate sa stvaranjem svoje stvarnosti.

2. Postajete intuitivniji
Kada ste stvarno na putu manifestiranja svoje želje, vaše intuitivne sposobnosti postaju naglašenije. Intuitivnost možete primijetiti u raznim situacijama, ako to osvijestite uvidjeti ćete da će vas intuicija dovesti na mjesta gdje trebate biti, prepoznati ćete ljude i situacije koje su dobre za vas. Što više budete uviđali što vam se događa i otvarali se tim titrajima intuicija će postajati sve jača.

3. Pronalaženje duhovnih vodiča ili totema
To je vrlo osobno iskustvo i svatko od vas može biti ponesen za nečim drugim. To su neke posebne stvari koje će vam jako značiti iz razloga kojeg nećete trebati objašnjavati. To bi mogla biti pronalaženje bijelog pera u parku, slika jednoroga ili vam se od nikud pojavi leptir koji vam izmami osjećaj uzvišenosti. Što god bilo vi ćete znati i prepoznati te vibracije kao poseban znak upućen samo vama. Vaši posebni ‘prijatelji’ će se pojaviti kako bi vam pokazali da ste na pravom putu.

4. Duga na nebu
Duga ima magičnu energiju i simbol je čiste jasnoće. Kada se pojavi na nebu i kada je ugledate osjećajući strahopoštovanje prema svemogućoj prirodi biti će to nevjerojatan način podizanja vaše  vibracije.

5. Pronalaženje novčića
Svemir želi da svi mi živimo u obilju, pa kada smo na pravom putu pojavljuju se novčići koje trebamo svaki puta podići i zahvaliti na tom bogatstvu bez obzira što se radi od 5 ili 10 lipa. Ako budete zahvalni na tako malom, ta energija će pomoći da dobijete više. Neka vam se ne bude teško sageti i podići novčić gdje god ga našli. Tako ćete prihvatiti komunikaciju sa svemirom i dati do znanja da ste spremni na darove koje čuva za vas.

6. Spavati ćete mirno, a snovi će biti posebni i puni poruka
Kada ste na pravom putu sve više ćete vjerovati u vodstvo svemira što će vam pomoći da se opustite i glavu ne zatrpavate brigama. Takav stav će otvoriti vrata mirnim i dubokim snovima punim poruka. Nestaje kaosa i straha, a time i snovi prestaju biti tjeskobni i kaotični. Da bi ste dobili jasne poruke kroz snove zapišite što ste sanjali i zamolite svemir za objašnjenja. Vaši uvidi i odgovori će dolaziti  lagano i neočekivano.

7.  Ubrzati će se sinkronicitet
Upoznati ćete nove ljude koji će vam pomoći na vašem putu. Također ćete privući prave resurse i događaje koji će se odvijati na pravi način i voditi vas do cilja. Najbolja stvar koju možete učiniti je reći ‘da’ na nove mogućnosti i avanture koje vam život stavlja pred vas. Nemojte se opirati niti bojati nadolazeće struje koja će vas tjerati dalje i vući vas iz svoje zone udobnosti. Što više zagrlite izazov pred vama to će se više iznenađujućih ‘čuda’ pojavljivati i dati vam dokaze da ste na pravom putu.

To su samo neki od mnogih različitih znakova s kojim Svemir priča s nama i pokazuje da smo na putu manifestiranja svojih potencijala.

Ima li što ljepše od toga!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori