Životne spoznaje

Male tajne kako privući novac u svoj život-1. dio

lifeX.hr

111

Imate li dovoljno novca? Vjerojatno nemate, tko danas na ovim prostorima ima dovoljno love osim onih koji imaju duge prste pa ih nije sram uzimati.

 

Ali nećemo o njima, svatko dođe na svoje. Idemo se mi okrenuti sebi i probati  napraviti sve kako bi poboljšali našu novčanu sliku i blagostanje prizvali u život. Novac je energija koju trebamo znati manifestirati. Što smo više razigrani i otvoreni prema njemu te će vibracije prepoznati Svemir i manifestirati ih u obliku kojeg toliko trebamo.

Ali što napraviti kada samo u problemima i kada nam novac treba brzo? Kako se izdignuti iz straha i očaja koji nas tada neminovno pritišće?

Moramo znati da što smo više u strahu i očaju zapravo više se blokiramo, a kada smo blokirani nema protoka energije. U tim trenucima jedini ključ je svijest. Moramo svjesno usmjeravati energiju i boriti se protiv svega što nas blokira.

Pa što trebamo raditi kako bi mogli brzo manifestirati novac, evo 6 tajni privlačenja novca:

1. Postavite jasnu namjeru

Uzmite si vremena i usmjerite misli na jasnu količinu koju tražite. Svemir voli specifičnost. Ako vi niste sigurni što želite kako će Svemir znati što vam treba poslati. Ne zaboravite na energiju mladog mjeseca koja je odlična za otvaranje energije blagostanja.

2.  Udahnite energiju blagostanja

To se može učiniti putem afirmacije ili ako se okružite energijom izobilja. To možete učiniti tako da odete u skupe trgovine, obucite se u svoje najbolje haljine, svakodnevno budite zahvalnost na onome što imate, ponavljajte mantre i pozitivne afirmacije, napravite prostor dobrodošlice blagostanju.

3. Osjećajte se kao da se novac već manifestira

Vi sami morate vidjeti  da je novac već došao, ne smijete imati nikakvu sumnju. Morate zahvaliti na tom prosperitetu unatoč činjenici što se događa u stvarnosti. To je krajnji ključ za otključavanje svoje želje u eteričnom carstvu.

4. Pošaljite energiju ljubavi za protok novca

Kada  plaćate račune budite sretni umjesto da budete mrzovoljni i tjeskobni. Svaki puta kada se osjećate ljuti zbog računa blokirate protok obilja, a tako zapravo prizivate više računa i više troškova. Ništa nije tako skupo kao stav koji blokira protok prosperiteta. Naučite voljeti svoj novac. Uostalom, to je samo energija.

5  Pokažite poštovanje prema novcu

Provjerite kakav vam je novčanik, gurate li novac gdje stignete? Da li vam je novčanik pun računa? Sve će to blokirati protok. Brinite o njemu, Neka vam novčanik bude uredan, a novac složen. To je njegovo utočište pa neka bude tamo siguran i voljen.

6  Živite svjesno svaki tren

Budite fokusirani na ovo sada, život u prošlosti ili budućnosti izgubiti ćete fokus. Tako ćete sabotirati prave vibracije, pogotovo ako ste zabrinuti za financijsku budućnost. Živite dan po dan, to ne znači da ne planirate, već da dozvoljavate da se dogodi što se treba dogoditi.

Ako se držite ovih savjeta, mudri ljudi kažu da ćete otvoriti put blagostanja bez obzira na recesije, probleme oko nas ili opljačkanu državu u kojoj živimo. Zapravo, kada malo bolje razmislite nemate što izgubiti, pokušajte živjeti tako i vidite što će se dogoditi. I ne zaboravite i uplatiti loto koji puta, ako istinski vjerujete nikada se ne zna!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori