Kreativnost

Kupite jeftini i doradite da izgleda avangardno

lifeX.hr

luster2

Načiniti od stana ugodno i lijepo mjesto za život i urediti ga tako da uživate u njemu ne znači da morate imati puno novca, to znači da trebate imati puno mašte, malo ukusa i spretne ruke. Od jedne obične stvari i jako jeftine stvari može se napraviti nešto neobično i posebno.

Ovo mi kao papige ponavljamo iz posta u post, ne zbog toga što smo zaboravni već zbog toga da vas potaknemo da budete kreativni. Umjesto da pratite sva one silne sapunice po raznim programima,  odmaknite se od toga i svoje slobodno vrijeme uložite u stvaranje.

Pogledajte samo kako od običnog lampiona možete napraviti neobičan luster. Uz lampion trebaju vam samo škare, ljepilo i papir, a mogu i novine. Zavisi da li volite imati čupavi luster ili malo umjereniji možete izrezati trakice ili krugove. Kada ih izrežete zalijepite ih za lampion i vaš novi unikatni i “tako vaš” luster je gotovo.

A ako uzmete više lampiona i odlučite se za boje onda to može izgledati baš ovako!

Pa sada izaberite što vam je ljepše i bacite se na posao i svakako ako imate klince doma uključite i njih u proces stvaranja, njima će to biti tako zabavno!

luster1

 

luster1c

luster1b

luster1a

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori