Ideje

20 načina kako iskoristiti običnu drvenu paletu

lifeX.hr

 Doba je recesije i nemate dovoljno novca za ludi dizajnerski  namještaj?  Ne kukajte, nema nikakve veze, vi budite dizajner i dizajnirajte si snamještaj sami !Kao što smo već pisali u prošlim postovima, recesija s jedne strane i nije tako loša jer nam otvara nova vrata, pruža nam mogućnost za kreativnost i rasplamsavanje vlastite mašte.

Kako je toliko toga moguće stvoriti uz minimalna ulaganja govori vam i ova priča o najobičnijim paletama. Kada ih vidite onako razbacane negdje po nekom skladištu, baš vam i ne izgledaju nešto primamljivo niti lijepo. Ali dovoljno je tek tako malo da od tih istih nezanimljivih komada drveta dobijte unikatni namještaj koji će uljepšati svaki prostor u kojem se nalazili.

Ideje, što napraviti od jedne ili više paleta, su gotovo bezgranične. Sve ovisi od vaših vlastitih potreba, mašte, kreativnosti i naravno spretnih ruku koje će ideju sprovesti u djelo.

Treba li vam stolić, stol, radni stol, polica, krevet, sofa, luster, stepenice….što god, sve to možete napraviti od već spomenutih paleta. Ne vjerujete?!??

Pa pogledajte samo slike u galeriji i uživajte, ovo je zaista super!!

via:homedit.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori