Hoteli/restorani

Nešto više od zimmer frei

lifeX.hr

avion01

Kako privući goste pitanje je svakog turističkog radnika na bilo gdje na zemaljskoj kugli. Osim ručno sklepanog  natpisa Zimmer frei, napisanog na papiru i zalijepljenog na nekoj drvenoj ogradi uz cestu, što je jedan od osnovnih marketinških alata na našem plavom Jadranu, neki tamo na dalekim otocima imaju sasvim drugačiju filozofiju.

Naime, oni žele ponuditi nešto drugačije, nešto što će svaki gost pamtiti. Tako su osmislili apartman Phoenix koji se nalazi na Costa Rici i dio je hotelskog kompleksa Costa Verda. Ništa ovdje ne bi bilo toliko neobično da taj apartman nije smješten  u Boingu 727 iz 1965.

Dakle ovo nisu scene iz fantastične serije Lost, već dvosobni apartman u đungli Manuel Antonio koji nudi bajkoviti odmor  i pogled kao da letiš. Stari avion dovučen je sa aerodroma San Jose i totalno preuređen, obložen tikovinom od kokpita do repa. Zapravo samo je jedan dio kokpita ostao original, kao što je bio. Tako se može sjesti na mjesto pilota i uživati u pogledu na more i otoke.

U avionu postoje dvije spavaće dobe, kuhinja, blagovaonica, kupaonica i sve sa klimom, velika terasa s pogledom na ocean, spiralne stepenice, vrt sa svih strana i naravno savršeni mir na rubu džungle.

Ovo je odličan primjer recikliranja, put od otpada do potpunog i nesvakidašnjeg luksuza.

Ali to nije sve!

Ukoliko ne uspijete rezervirati ovaj poseban apartman Costa Verda nudi još jednu avionsku atrakciju. To je stari američki transporter pretvoren u bar. Kao što vidite ovdje doživljaja ne manjka. A ako vam ni to nije dovoljno aviona, u samom bar smješten je još jedan mali avion, nešto kao2 u 1. On je postavljen okomito poput rakete i služi kao lift za kuhinju!

Ok, to je sada sve!

Nadamo se da smo vas dovoljno zainteresirali da poželite otići na Costa Ricu na odmor i utopiti se u carstvo aviona, a ako ne, ma i Zimmeer frei će biti dovoljno za odmor.

 

avion02 avion03 avion04 avion05 avion06 avion07 avion08

 

avion08

 

el-avion-bar-manuel-antonio el-avion-bar-manuel-antonio1 el-avion-bar-manuel-antonio2 el-avion-bar-manuel-antonio3 el-avion-bar-manuel-antonio6

via: costaverde.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori